Solenzo.Hoeveel kost een driefasetransformator?De huidige situatie van de industrie is goed en blijf

  • vrijgavetijd:2022-09-19 22:39:56
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:547
  • Korte omschrijving:

    Solenzo.,Losse kernschroefHet geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau

Artikel inhoud

Losse kernschroef

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, China Transformer Corporation een doorbraak in de ontwikkeling. De warenspanningsgraad en het volume staan op de eerste plaats in de wereld, bezetten de belangrijkste technische positie van de ontwikkeling van de industrie. Daarnaast heeft China de voortdurende verbetering en perfectionering van de technologie van lagespanningstransformatoren bevorderd.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Ondinefabrikant van droge transformatoren

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:


Solenzo.Hoeveel kost een driefasetransformator?De huidige situatie van de industrie is goed en blijft zich ontwikkelen



De input- en outputstroomlijnen van drie fases moeten worden aangesloten op fase a, fase B en fase C, respectievelijk overeenkomstig de kleur van de gele, groene en rode leiding van de trafo-terminal. De nullijn moet worden aangesloten op de neutrale nullijn van de transformatorspanning, en de baandraad, transformatorps en het transformatorps-punt daarvan moeten met elkaar worden verbonden. In normale tijden, worden de gronddraad en de nuldraad naar buiten geleid door de neutrale draad van de transformator. (b.v. moet de transformatorbox worden gekoppeld aan het gronddraadteken van de schelp en met elkaar worden verbonden). Controleer de input- en outputlijnen om ervoor te zorgen dat ze geschikt en accuraat zijn.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

Welkom gesprekken) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars,Solenzo.Aangepaste transformator, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.


Solenzo.Hoeveel kost een driefasetransformator?De huidige situatie van de industrie is goed en blijft zich ontwikkelen



Fout oordeel van de transformator

Handig en efficiëntDe electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.

Onderhoudsinhoud van de transformator

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Solenzo.Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator,Solenzo.Hoeveel is een 35kV Power Transformer,Solenzo.Drie faseolie ondergedompelde regulator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Bauska.Overige productinformatie
  • Silvertham.Verhuur van platformliftenU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

    Silvertham.Verhuur van platformliftenU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

  • Silvertham.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de basiskenmerken van

    Silvertham.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de basiskenmerken van

  • Tarnuf.SchaarliftDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:

    Tarnuf.SchaarliftDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:

  • Kirekaworld.kgmTransformer 35KVAVooruitzichten voor de ontwikkeling van simulatietechnologie

    Kirekaworld.kgmTransformer 35KVAVooruitzichten voor de ontwikkeling van simulatietechnologie

  • Shuangluan. kgmVaste lift vrachtliftOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    Shuangluan. kgmVaste lift vrachtliftOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • Shuangluan. kgmNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenVersterk de procesbeheersing en bevorder de p

    Shuangluan. kgmNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenVersterk de procesbeheersing en bevorder de p

  • San FranciscoHydraulisch klein platformBerekeningsmethode voor containervolume

    San FranciscoHydraulisch klein platformBerekeningsmethode voor containervolume

  • StraatsburgElektrische vaste liftHoe kosteneffectief te kopen?

    StraatsburgElektrische vaste liftHoe kosteneffectief te kopen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!