Mbouda.Isolatiemateriaal voor droge transformatorenKan de dikte van de film het vermogen om stralen

  • vrijgavetijd:2022-09-21 20:39:58
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:243
  • Korte omschrijving:

    Mbouda.,Bij inbedrijfstelling:Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?Mbouda.Verschillende detectiemethoden voor he

Artikel inhoud

Bij inbedrijfstelling:

Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

Mbouda.Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

transformator met olieonderdompeling

Kochi.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron de bemonsteringsdatum, de monsternemer,Mbouda.Hebben droge transformatoren ventilatoren, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

fabrikant van droge transformatoren


Mbouda.Isolatiemateriaal voor droge transformatorenKan de dikte van de film het vermogen om stralen te blokkeren beïnvloeden?



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Onderzoek naar productenGemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur enz.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,Mbouda.Wat is de belangrijkste functie van de transformator, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel,Mbouda.Structuur van de distributietransformator, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


Mbouda.Isolatiemateriaal voor droge transformatorenKan de dikte van de film het vermogen om stralen te blokkeren beïnvloeden?



(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Focus op ontwikkelinglekkage van bout- of buisexterne draad

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Mbouda.In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel, het is zeer klein.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Bauska.Overige productinformatie
  • La Spezia.kgmKlein elektrisch hefplatform 1 meter hoogAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbetere

    La Spezia.kgmKlein elektrisch hefplatform 1 meter hoogAls u de verwerkingsefficiëntie wilt verbetere

  • La Spezia.kgmZwaar hefplatform vrachtwagenStappen van beschermende constructie

    La Spezia.kgmZwaar hefplatform vrachtwagenStappen van beschermende constructie

  • Li Shi.Mobiel hydraulisch hefplatformVerwachte totale prijs

    Li Shi.Mobiel hydraulisch hefplatformVerwachte totale prijs

  • Koeln-Nippe1 ton elektrische liftTrendvoorspelling

    Koeln-Nippe1 ton elektrische liftTrendvoorspelling

  • Koeln-NippeHefplatform van rupsbandWat zijn de technische voorwaarden

    Koeln-NippeHefplatform van rupsbandWat zijn de technische voorwaarden

  • Koeln-NippeHydraulische druk van hefplatformliftProductstijging

    Koeln-NippeHydraulische druk van hefplatformliftProductstijging

  • Koeln-NippeHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringDe groei van joint ventures bevorderen

    Koeln-NippeHydraulische hefplatform van aluminiumlegeringDe groei van joint ventures bevorderen

  • Shijingshan.kgm10 meter lift van aluminiumlegeringIntroductie van voorzorgsmaatregelen

    Shijingshan.kgm10 meter lift van aluminiumlegeringIntroductie van voorzorgsmaatregelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!