RichterKasteel voor transformatorenZaken die de ontwikkeling van wetenschap en technologie bevordere

  • vrijgavetijd:2022-09-22 08:40:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:212
  • Korte omschrijving:

    Richter,Het geluid van droge transformator komt vanElektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale

Artikel inhoud

Het geluid van droge transformator komt van

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning,RichterOlie ondergedompelde hoogspanningstransformator, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

RichterAls de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Owerri.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.


RichterKasteel voor transformatorenZaken die de ontwikkeling van wetenschap en technologie bevorderen



Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Directe arbeidPlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie,Richter500 KVA droge transformator, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


RichterKasteel voor transformatorenZaken die de ontwikkeling van wetenschap en technologie bevorderen



Het geluid van droge transformator komt van

Aanpassing van de regelingEen nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

RichterDe capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.

Productieproces en stappen van droge transformator

Bauska.Overige productinformatie
  • Sao Paulo.Hefplatform van de viermastaluminiumlegeringHoe om te gaan met opstartfouten

    Sao Paulo.Hefplatform van de viermastaluminiumlegeringHoe om te gaan met opstartfouten

  • Martin.Wat een goede olie ondergedompelde testtransformator is.Hoe de afwijking op te lossen?

    Martin.Wat een goede olie ondergedompelde testtransformator is.Hoe de afwijking op te lossen?

  • Rouen.Klein hijsend mobiel platformTechnische methoden in muurbescherming

    Rouen.Klein hijsend mobiel platformTechnische methoden in muurbescherming

  • Rouen.Mobiel hefplatform voertuigInkomende inspectieprocedures

    Rouen.Mobiel hefplatform voertuigInkomende inspectieprocedures

  • Gra.Eenvoudig hydraulisch hefplatformNieuwsbronnen

    Gra.Eenvoudig hydraulisch hefplatformNieuwsbronnen

  • TourElektrische lift 6 meterwat is de situatie?

    TourElektrische lift 6 meterwat is de situatie?

  • TourFabriek hydraulisch hefplatformMoet aan verschillende nauwkeurigheidseisen voldoen

    TourFabriek hydraulisch hefplatformMoet aan verschillende nauwkeurigheidseisen voldoen

  • TourElektrische liftIndustriële ontwikkeling

    TourElektrische liftIndustriële ontwikkeling

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!