Bali.kgmKrachtvermogen van TransformerOorzaken van kwaliteit

  • vrijgavetijd:2022-09-22 14:40:00
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:584
  • Korte omschrijving:

    Bali.kgm,Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in

Artikel inhoud

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Bali.kgmDe isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

Mace.Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.


Bali.kgmKrachtvermogen van TransformerOorzaken van kwaliteit



Fabrikant van transformatoren

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Met hoeveel?De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Bali.kgmKrachtvermogen van TransformerOorzaken van kwaliteit



De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Welkom gesprekkenDe droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y,Bali.kgmGedetailleerde structurele tekening van droge transformator, Y ’ addquo;,Bali.kgmModel en parameters van de transformator, ’ Idquo; D D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’, D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China,Bali.kgmRoutine test van met olie ondergedompelde transformator, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest, is, is is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wordt het aangegeven door & ldquo; &UST rdquo.

Tijdens de werking van de transformator wordt de weerstandswaarde van de baandraad om de twee jaar nauwkeurig gemeten.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Bali.kgmBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).

Fabrikant van transformatoren

Wat is de bedrading van droge transformator?

Bauska.Overige productinformatie
  • Luchthaven DublinAutoliftplatformProfessioneel beheer

    Luchthaven DublinAutoliftplatformProfessioneel beheer

  • Luchthaven DublinEnkele kolom aluminiumlegeringsliftInspectie en onderhoud

    Luchthaven DublinEnkele kolom aluminiumlegeringsliftInspectie en onderhoud

  • Harlem.Schaarlift in de autoDe oplossing voor het compressieprobleem

    Harlem.Schaarlift in de autoDe oplossing voor het compressieprobleem

  • NtungamoTransformer boxBrandpreventiemethoden en voorzorgsmaatregelen

    NtungamoTransformer boxBrandpreventiemethoden en voorzorgsmaatregelen

  • XinjiangCity in ChinaVaste schaarvork type liftGoedkope fabrikanten bieden:

    XinjiangCity in ChinaVaste schaarvork type liftGoedkope fabrikanten bieden:

  • XinjiangCity in ChinaOpheffende plateau auto display 02Wat is de rol van beschrijving?

    XinjiangCity in ChinaOpheffende plateau auto display 02Wat is de rol van beschrijving?

  • Mulheim.Hydraulisch platform van het type kuilWat zijn de kenmerken van

    Mulheim.Hydraulisch platform van het type kuilWat zijn de kenmerken van

  • Myers.Elektrische vrachtliftnodig hebben

    Myers.Elektrische vrachtliftnodig hebben

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!