Lubao.S13-olie ondergedompelde transformatorWat is het toepassingsgebied?

  • vrijgavetijd:2022-09-25 18:16:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:588
  • Korte omschrijving:

    Lubao.,Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakel

Artikel inhoud

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Lubao.In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Ad DiwemIn feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, zal het grote schade veroorzaken.


Lubao.S13-olie ondergedompelde transformatorWat is het toepassingsgebied?



lekkage van olie bij loopflens

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, enz.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

Hoge waardeBij inbedrijfstelling:

Vallende buitenlandse zaken en piercing

lekkage van olie op elektrische lasstand


Lubao.S13-olie ondergedompelde transformatorWat is het toepassingsgebied?



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel,Lubao.Droge type transformator model scb10, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

managementDaarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien,Lubao.Maximale temperatuur van de gesmolten transformator, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen,Lubao.Fabrikant van transformatoren, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Lubao.Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Bauska.Overige productinformatie
  • Sesto San GiovanniAuto gemonteerde lift voor hefplatformBeleggingsinformatie

    Sesto San GiovanniAuto gemonteerde lift voor hefplatformBeleggingsinformatie

  • Sesto San GiovanniEnkele kolom aluminiumlegeringsliftProfessioneel maatwerk

    Sesto San GiovanniEnkele kolom aluminiumlegeringsliftProfessioneel maatwerk

  • Hamburg.Schaarlift in de autoEncyclopedie van lengtemeetmethoden

    Hamburg.Schaarlift in de autoEncyclopedie van lengtemeetmethoden

  • Busembatia.kgmTransformer apparaatAnalyse van specifieke productiestappen

    Busembatia.kgmTransformer apparaatAnalyse van specifieke productiestappen

  • Taocheng.Vaste schaarliftOver de absorptie van stralen gesproken

    Taocheng.Vaste schaarliftOver de absorptie van stralen gesproken

  • Taocheng.Opheffende mobiele platformwagenWelke tests moeten vóór gebruik worden uitgevoerd?

    Taocheng.Opheffende mobiele platformwagenWelke tests moeten vóór gebruik worden uitgevoerd?

  • MesworthHydraulisch platform hydraulisch heffenInspectie-eisen

    MesworthHydraulisch platform hydraulisch heffenInspectie-eisen

  • Luchthaven DublinElektrische vouwliftTechnologische hete discussie over de richting van innovatie

    Luchthaven DublinElektrische vouwliftTechnologische hete discussie over de richting van innovatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!