Hoera.Volledige lijst van Transformer-modellenProductiegroei in de industrie

  • vrijgavetijd:2022-09-27 08:49:19
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:478
  • Korte omschrijving:

    Hoera.,Hoera.Structuur van de distributietransformator,Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de

Artikel inhoud
Hoera.Structuur van de distributietransformator,

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Hoera.Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Voulalekkage van zegelolie

Er zijn ook tal van problemen om aandacht te besteden aan de preventieve maatregelen en het proces van droge transformator demping. Wat zijn de belangrijkste effecten en functies van droge transformator demping en de overeenkomstige preventieve maatregelen? Laten we de kleine bewerker van de droogtype transformator in detail raadplegen.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.


Hoera.Volledige lijst van Transformer-modellenProductiegroei in de industrie



In het dagelijkse leven hebben we een bepaald inzicht in de optische golflengte van de olie ondergedompelde transformator.

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:


Hoera.Volledige lijst van Transformer-modellenProductiegroei in de industrie



Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.

Verbetering van de kwaliteitlekkage van bout- of buisexterne draad

Transformer is

lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeter

Hoera.Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen,Hoera.Hoeveel kost de Europese boxtransformator, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl,Hoera.Energievoorziening met variabele frequentiebanden, vind eerst het lekkagepunt, dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

Bauska.Overige productinformatie
  • Burgas.Hydraulisch hefplatform van twee tonManieren om schade te voorkomen

    Burgas.Hydraulisch hefplatform van twee tonManieren om schade te voorkomen

  • NapelsVaste hydraulische druk voor hefplatformVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

    NapelsVaste hydraulische druk voor hefplatformVaardigheden voor het kiezen van huiswerkmethoden

  • HeilongjiangCity in GermanyOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platform3 manieren om u te helpen

    HeilongjiangCity in GermanyOp een voertuig gemonteerd hydraulisch platform3 manieren om u te helpen

  • AlmeloNameElektrische lift kleinInformatie aanbeveling

    AlmeloNameElektrische lift kleinInformatie aanbeveling

  • AlmeloName5 meter mobiel hefplatformGeconfronteerd met toegenomen handelsfrictie

    AlmeloName5 meter mobiel hefplatformGeconfronteerd met toegenomen handelsfrictie

  • AlmeloNameLift van het werkplatformHoeveel is de offerte?

    AlmeloNameLift van het werkplatformHoeveel is de offerte?

  • AlmeloNameAluminium legering lift auto gemonteerdVeroudering van materiaaldefecten

    AlmeloNameAluminium legering lift auto gemonteerdVeroudering van materiaaldefecten

  • Zao Qiang.BouwliftenDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

    Zao Qiang.BouwliftenDe methode om minderwaardigheid te onderscheiden

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!