Oeem.transformator voor het elektriciteitsnetDe prikkel en het snijden heeft zijn bijzonderheid

  • vrijgavetijd:2022-09-29 11:04:40
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:295
  • Korte omschrijving:

    Oeem.,De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de prima

Artikel inhoud

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

Oeem.Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Sagarejo.Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


Oeem.transformator voor het elektriciteitsnetDe prikkel en het snijden heeft zijn bijzonderheid



Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, preparatie van dikke stalen plaat diverse lasprocessen en machines en apparatuur, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces,Oeem.Structuurdiagram van de met olie ondergedompelde energietransformator, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen,Oeem.fabrikant van droge transformatoren, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

installerenTijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

Oscillatie van het droge type transformator wordt opgelost door het dempen van trillingen toe te passen op droge transformator en het uitvoeren van een laagfrequent trillingsbeheer, die de oscillatie onder .%, kan regelen en vervolgens het lawaai van de structuur van het gebouw dat wordt overgedragen door droge transformator oscillatie kan verminderen.

Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik,Oeem.Nominale stroom van 1600KVA-boxtransformator, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.


Oeem.transformator voor het elektriciteitsnetDe prikkel en het snijden heeft zijn bijzonderheid



Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Verslag over de kwaliteitscontroleDe uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

Fabriek voor elektrische transformatoren

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Bauska.Overige productinformatie
  • Zawelche.Hefplatform voor het lossenWat zijn de voordelen in praktische toepassingen?

    Zawelche.Hefplatform voor het lossenWat zijn de voordelen in praktische toepassingen?

  • Zawelche.Visgraat lift van aluminiumlegeringBekende fabrikanten

    Zawelche.Visgraat lift van aluminiumlegeringBekende fabrikanten

  • La RochelleElektrische lift tillen 10 meterWat zijn de soorten?

    La RochelleElektrische lift tillen 10 meterWat zijn de soorten?

  • FrankrijkKleine lift voor huishoudensWat zijn de beschermingsmethoden?

    FrankrijkKleine lift voor huishoudensWat zijn de beschermingsmethoden?

  • Kalocsa.Hydraulisch vast hefplatformOm de mal te verbeteren:

    Kalocsa.Hydraulisch vast hefplatformOm de mal te verbeteren:

  • El Jem.Serie TransformerWat zijn de prijs- en prestatievoordelen?

    El Jem.Serie TransformerWat zijn de prijs- en prestatievoordelen?

  • BarendhurtCity in GermanyOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformVerbeter indicatoren, verlaag

    BarendhurtCity in GermanyOp cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformVerbeter indicatoren, verlaag

  • Bitom.Elektrische lichte liftInspectie-eisen

    Bitom.Elektrische lichte liftInspectie-eisen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!