Mampong.30 KVA drie-fasetransformatorProcedures voor kwaliteitscontrole:

  • vrijgavetijd:2022-09-29 18:21:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:491
  • Korte omschrijving:

    Mampong.,Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading,Mampong.transformator met begraven dozen, zijn de hoofdlichaam

Artikel inhoud

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading,Mampong.transformator met begraven dozen, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Mampong.De interne markt voor transformatoren is traag

Hoeveel kost de transformator?

Kabwe.Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.


Mampong.30 KVA drie-fasetransformatorProcedures voor kwaliteitscontrole:



Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

BereikDe staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


Mampong.30 KVA drie-fasetransformatorProcedures voor kwaliteitscontrole:



Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Korting?Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Transformer

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Mampong.De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

II) de hoogte-breedte van de op de grond geïnstalleerde droge transformatierpier over het algemeen .m is, en er moet een vangrail van ten minste m omheen worden geïnstalleerd,Mampong.Energievoorziening met variabele frequentiebanden,Mampong.6 kV Transformer, en een waarschuwingsbord op een prominente plaats worden opgehangen.

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Bauska.Overige productinformatie
  • Zwaller.Hefplatform met schaarBeïnvloedende factoren van rechtheid

    Zwaller.Hefplatform met schaarBeïnvloedende factoren van rechtheid

  • Zwaller.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeIncentive kwaliteitsmaatregelen

    Zwaller.Hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeIncentive kwaliteitsmaatregelen

  • Nyol.Vrachtlift op de tweede verdiepingHoe lang zal de verwarring in de markt duren?

    Nyol.Vrachtlift op de tweede verdiepingHoe lang zal de verwarring in de markt duren?

  • Kitwe.Type transformatorProblemen in het werk en verbetermaatregelen

    Kitwe.Type transformatorProblemen in het werk en verbetermaatregelen

  • zeehavenElektrisch hydraulisch hefplatform kleinVerschillende effecten toepassen

    zeehavenElektrisch hydraulisch hefplatform kleinVerschillende effecten toepassen

  • zeehavenVerhoogd onderhoudsplatform voertuigMarktmonitoring en ontwikkelingsanalyse

    zeehavenVerhoogd onderhoudsplatform voertuigMarktmonitoring en ontwikkelingsanalyse

  • Heidelberg.Platform hijsplatform hydraulischHoe om te gaan met technische servicecontracten?

    Heidelberg.Platform hijsplatform hydraulischHoe om te gaan met technische servicecontracten?

  • Poznan.Kleine elektrische liftBouw

    Poznan.Kleine elektrische liftBouw

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!