Navrongo.kgm4000 Droge type transformator grootteOverzicht en classificatiebeschrijving

  • vrijgavetijd:2022-09-30 09:33:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:102
  • Korte omschrijving:

    Navrongo.kgm,De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.Het flenzen oppervlak is ongelijk, en het installat

Artikel inhoud

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

Navrongo.kgmDe interne markt voor transformatoren is traag

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, dragen van -round staal van boven naar beneden in de omringende schroefgaten,Navrongo.kgmtransformator voor elektrische centrales, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Asmaraworld.kgmExploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.


Navrongo.kgm4000 Droge type transformator grootteOverzicht en classificatiebeschrijving



Wat is de belangrijke rol van de transformator

Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, is de bezettingsgraad dicht, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidMaatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma,Navrongo.kgm800 Box type transformator, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen,Navrongo.kgmNominale stroom van distributietransformator, wegen enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.


Navrongo.kgm4000 Droge type transformator grootteOverzicht en classificatiebeschrijving



Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

Laatste raadplegingVerbindingsgroep structuur van droge transformator

Energiebesparende analyse van de transformator

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Het geluid van droge transformator komt van

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Bauska.Overige productinformatie
  • Owen.AutoliftplatformUitgebreide onderhoudsondersteuning

    Owen.AutoliftplatformUitgebreide onderhoudsondersteuning

  • Owen.Enkele kolom hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken van subsidies?

    Owen.Enkele kolom hefplatform van de aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken van subsidies?

  • Bergen op ZoomSchaarvork van het type liftAnalyse van de redenen voor populariteit

    Bergen op ZoomSchaarvork van het type liftAnalyse van de redenen voor populariteit

  • Kanungu.Transformer driefasetransformatorTechnische vereisten voor installatie

    Kanungu.Transformer driefasetransformatorTechnische vereisten voor installatie

  • Shanhaiguan.kgmVaste schroefheftafelUpgraden van de lay-out van de industriële structuur

    Shanhaiguan.kgmVaste schroefheftafelUpgraden van de lay-out van de industriële structuur

  • Shanhaiguan.kgmOphefhoogte van hefplatformtruckMarktpotentieel stijgt

    Shanhaiguan.kgmOphefhoogte van hefplatformtruckMarktpotentieel stijgt

  • AltamuraHydraulisch vrachtplatformDe impact van de strakheid

    AltamuraHydraulisch vrachtplatformDe impact van de strakheid

  • Aus.Elektrische vrachtliftAnalyse van koolstofgehalte

    Aus.Elektrische vrachtliftAnalyse van koolstofgehalte

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!