Ban disse299; Wal 299d;Elektrische buisProductieproces

  • vrijgavetijd:2022-10-04 08:02:30
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:325
  • Korte omschrijving:

    Ban disse299; Wal 299d;,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een

Artikel inhoud

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Ban disse299; Wal 299d;De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator,Ban disse299; Wal 299d;6kV distributietransformator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.


Ban disse299; Wal 299d;Elektrische buisProductieproces



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Verhoging van het proces van droge transformator?

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

managementWanneer we olie ondergedompelde transformator weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.

KwaliteitsbeheerDe overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Exploitatie van gesmolten transformator

Ban disse299; Wal 299d;Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip,Ban disse299; Wal 299d;Substationele transformator, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.

De overbelasting op lange termijn van de transformator zal langzaam leiden tot het schillen en de isolatie van de spoel, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen,Ban disse299; Wal 299d;35kV-olie ondergedompelde transformator, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Bauska.Overige productinformatie
  • Silvertham.Verhuur van platformliftenU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

    Silvertham.Verhuur van platformliftenU bent van harte welkom om contact op te nemen met:

  • Silvertham.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de basiskenmerken van

    Silvertham.Elektrische lift van aluminiumlegeringWat zijn de basiskenmerken van

  • Tarnuf.SchaarliftDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:

    Tarnuf.SchaarliftDe voorzorgsmaatregelen voor gebruik zijn hoofdzakelijk verdeeld in drie punten:

  • Kirekaworld.kgmTransformer 35KVAVooruitzichten voor de ontwikkeling van simulatietechnologie

    Kirekaworld.kgmTransformer 35KVAVooruitzichten voor de ontwikkeling van simulatietechnologie

  • Shuangluan. kgmVaste lift vrachtliftOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

    Shuangluan. kgmVaste lift vrachtliftOntwikkeling van een nieuw hoofdstuk

  • Shuangluan. kgmNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenVersterk de procesbeheersing en bevorder de p

    Shuangluan. kgmNori hydraulisch hefplatform vrachtwagenVersterk de procesbeheersing en bevorder de p

  • San FranciscoHydraulisch klein platformBerekeningsmethode voor containervolume

    San FranciscoHydraulisch klein platformBerekeningsmethode voor containervolume

  • StraatsburgElektrische vaste liftHoe kosteneffectief te kopen?

    StraatsburgElektrische vaste liftHoe kosteneffectief te kopen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!