BrestGuoqiang gegalvaniseerde pijpHet productieproces is vollediger.

  • vrijgavetijd:2022-09-20 12:39:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:507
  • Korte omschrijving:

    Brest,Indien er slechts één vlak lassen zijn, wordt de stapsgewijze achterlassen van het midden genomen, d.w.z. wordt de boog

Artikel inhoud

Indien er slechts één vlak lassen zijn, wordt de stapsgewijze achterlassen van het midden genomen, d.w.z. wordt de boog van het sectielassen op de sectieboog be ëindigd.

Valse en inferieure vierkante buizen zijn gemakkelijk te vouwen. Vouw is een verscheidenheid van gebroken lijnen gevormd op het oppervlak van vierkante buizen, en dit defect loopt vaak door de lengterichting van het hele product. De reden voor het vouwen is dat de nep- en slordige fabrikanten de snelheid volgen, de reductie is te groot, wat resulteert in oren, vouwen gebeurt tijdens de volgende rolling, de gevouwen producten zullen breken na buigen, en de kracht van de vierkante buis zal sterk worden verminderd.

Brest&keer; &keer; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &Times; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; &Times; &keer; afschermingen ; × &keer; afschermingen ; &tijden; &tijden; afschermingen ; &keer; &keer; Standaard behandeling van stappen voor het voorkomen van oxidatie van ~ vierkante buis vierkante buis is een soort van metaalonderhoud. De belangrijkste componenten zijn ijzer en zink. Het is gemakkelijk om een redoxreactie in de lucht te hebben. Zodra de reactie zich voordoet, en de oorspronkelijke kenmerken zijn veranderd. Om echter de originele relevante eigenschappen te behouden,Brest120 gegalvaniseerde vierkante pijp, is een anti-oxidatiebehandeling vereist. De directe reden is om te voorkomen dat de vierkante buis reageert met de zuurstof in de lucht, wat de manier is om de zuurstof in de lucht te isoleren. Vandaag maakt dit artikel een relatief gestandaardiseerde behandeling van de relevante stappen om oxidatie van vierkante buizen te voorkomen: de sleutel hangt af van wat voor soort antiroestverf u gebruikt. . Als u epoxy zink rijk of ijzerrijk antiroestverf, kunt u direct fluorkoolstofverf erop spuiten; Wanneer gebruik wordt gemaakt van alkydantiroest of rode lood moet deze worden gereinigd met verfverwijderaar en worden gespoten met epoxy-zinkrijke antiroestverf of ijzerrijke antiroestverf voordat fluorkoolstofverf kan worden gespoten.

Het verschil tussen de gegalvaniseerde vierkante pipes met een hete dip en de gekookte vierkante pipe met koude dip komt voornamelijk uit de volgende aspecten: het uiterlijk van gegalvaniseerde vierkante pipes met een warme dip is licht ruw vergeleken met kouddip gegalvaniseerde vierkante pijp; Het uiterlijk van koude gegalvaniseerde vierkante pijp is glad en helder.

El Jaida.Valse en slordige vierkante buizen zijn gemakkelijk te krabben, omdat de apparatuur van nep- en slordige materiaalfabrikanten eenvoudig en gemakkelijk te produceren burrs en kras het oppervlak van vierkante buizen. Diepe krassen verminderen de kracht van vierkante buizen.

Lege buiging is het buigmoment dat gevormd wordt in één richting tussen de buitenste rol en de buitenste wand van de buis blanco om de strip te buigen. Lege buiging zal de buiglijn comprimeren, het compressieeffect zal lengten de buiglijn lengtelings, en het metaal bij de buiging zal zich ophopen en dikker,BrestPrijslijst per ton gegalvaniseerde vierkante pijp, dat is de compressie verdikking effect van lege buiging.

C. elektroovenstaal: a) elektro-boogstaal; b) elektroslakkenstaal; c) Inductieovenstaal; d) Zuiveringsbaar ovenstaal; e) elektro-staalovenstaal.


BrestGuoqiang gegalvaniseerde pijpHet productieproces is vollediger.



Buizen van vierkante buizen voor ketels met lage en middelhoge druk (gb-) zijn van hoge kwaliteit, van koolstofstructuur staal, kokende waterbuizen voor ketels met lage en middelhoge druk van verschillende structuren en oververhitte stoombuizen, grote rookbuizen kleine rookbuizen en boogbakstenen buizen voor locomotieven. (gb- is een hoogwaardig koolstofstaal, gelegeerd staal en roestvrij hittebestendig stalen vierkante buis voor het verwarmen van boilers met hoge druk en boven. Hoge druk vierkante buis voor chemische kunstmestapparatuur (GB - is een hoogwaardig koolstofstaal en gelegeerd staal vierkante buis geschikt voor chemische apparatuur en pijpleidingen met bedrijfstemperatuur van ~ ~; en werkdruk van ~ mA.

Grote diameter gelaste vierkante pijp voor de transmissie van lagedrukvloeistof, standaard nr. gbt-. Representatief materiaal: klasse qab. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het transport van lagedrukvloeistoffen zoals water, riolering,Brest26 gegalvaniseerde pijp, gas, lucht en verwarmingsstoom.

Beginsel van de versterking van de koudtrekken: de vergroting van het rooster van de stalen tijdens de plastische vervorming, en de ernstige vervorming van het defecte rooster zal de vooruitgang en de slip van het rooster belemmeren, zodat het rendementspunt van staal toeneemt en de plasticiteit en taaiheid afnemen. Door de inwendige belasting bij plastische vervorming, en op basis van deze vierkante buis wordt de vierkante buis in het gegalvaniseerde bad geplaatst en gevormd door een reeks chemische reacties; Het productieproces van gegalvaniseerde vierkante pipes is relatief eenvoudig, maar de productie-efficiëntie is zeer hoog en er zijn veel specificaties en variëteiten, maar dit soort vierkante pijp heeft weinig apparatuur en kapitaal nodig, die beter geschikt is voor de productie van kleine gegalvaniseerde vierkante pijpenfabrikanten.

gelegeerd staal: A. laaggelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element); %); b. Media gelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element > ~ %); c. Hooggelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element > %).

Vierkante buis voor een halve steel van de auto (gb-) is een hoogwaardig koolstofconstructiestaal en een gelegeerd constructiestaal, warmgewalst vierkant buisje voor de middenhandschoft van de auto en de behuizing van de aandrijfas.


BrestGuoqiang gegalvaniseerde pijpHet productieproces is vollediger.



Het smeden van een vierkante buis: een soort drukverwerking waarbij de kracht van de smedende hamer of de druk van de pers de blanco verandert in de vorm en grootte die we nodig hebben. Het wordt meestal verdeeld in smeden en smeden. Het wordt vaak gebruikt voor het produceren van grote materialen en materialen met een grote vierkante buis.

Gratis raadplegingEr zijn veel verwerkingstechnologieën voor vierkante buizen. Ik zal de specifieke verwerkingstechnologie hier niet introduceren. We weten alleen over de verwerkingstechnologie van elkaars buizen. We kunnen onvoldoende begrip hebben van de verwarmingstechnologie. Vervolgens zal ik u een gedetailleerde introductie geven aan de verwarmingstechnologie van de lagere buizen.

Hoe de hoeveelheid oxyde-schaal te verminderen is de sleutel tot de verhitting van naadloze vierkante buis. Vooral als het heet is. Uitgaande van de levensduur van gereedschappen en de oppervlaktekwaliteit van pijpen zijn de eisen strenger. Warme ovens worden bijvoorbeeld onderverdeeld in verwarmingsovens en verwarmingsovens overeenkomstig hun functies; De eerste wordt gebruikt om de blanco van normale temperatuur tot verwerkingstemperatuur te verwarmen; Deze wordt gebruikt om de blanco te verwarmen tot de noodzakelijke verwerkingstemperatuur tijdens de verwerking.

De reden waarom het oppervlak van valse en slordige materialen gemakkelijk te kraken is dat zijn blanco is adobe met vele luchtgaten. Tijdens het koelproces heeft de adobe scheuren als gevolg van de werking van thermische stress, en er zijn scheuren na het rollen.

BrestVierkantsbuizen voor aardoliekraken (gb-) zijn ovenbuizen, warmtewisselaars en buizen voor pijpleidingen, geschikt voor aardolieraffinaderijen.

Indien de resultaten van de inspectie ongekwalificeerd zijn (met inbegrip van de punten waarvan de resultaten van de eerste inspectie ongekwalificeerd zijn en de inspectie niet is toegestaan), kan de leverancier ze een voor een ter aanvaarding indienen; Of opnieuw warmtebehandeling uitvoeren (het aantal RE warmtebehandeling mag niet groter zijn dan de tijd), en voorstellen aanvaarding met een nieuwe partij.

Omdat de groene billet in elke vorm kan worden geperst, is het gemakkelijk om de vierkante buis te lassen in moeilijke producten.

Bauska.Overige productinformatie
  • YingzeName10 ton heffende vrachtliftEnergiekosten

    YingzeName10 ton heffende vrachtliftEnergiekosten

  • Hejin.13 meter geleiderail type vrachtliftGebruik van productkenmerken

    Hejin.13 meter geleiderail type vrachtliftGebruik van productkenmerken

  • Shijingshan.kgm2 ton heffende vrachtliftProductieproces

    Shijingshan.kgm2 ton heffende vrachtliftProductieproces

  • Hunan.2 ton vrachtliftWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

    Hunan.2 ton vrachtliftWat zijn de voorzorgsmaatregelen voor seizoensgebonden gebruik?

  • Houma.20 ton heffende vrachtliftDe noodzaak van regelmatig onderhoud

    Houma.20 ton heffende vrachtliftDe noodzaak van regelmatig onderhoud

  • Overvloed3 ton heffende vrachtliftWelke categorie

    Overvloed3 ton heffende vrachtliftWelke categorie

  • Revitalisatie3 ton vaste hefladingsliftMagnetische deeltjesdetectietechnologie

    Revitalisatie3 ton vaste hefladingsliftMagnetische deeltjesdetectietechnologie

  • Xilinhot.3-meter vrachtliftWat is het effect?

    Xilinhot.3-meter vrachtliftWat is het effect?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!