Melong.Meest recente model van olie ondergedompelde transformatorAcht vereisten

vrijgavetijd:2022-09-27 10:53:39 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:110

Kerntips:Melong.,Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Melong.De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen,Melong.Afvaltransformator, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, enz.

Puerto Princesa CityHet geluid van droge transformator komt van

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd,Melong.S13-olie ondergedompelde transformator, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.


Melong.Meest recente model van olie ondergedompelde transformatorAcht vereisten



Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), let op de volgende zaken:

Omvang van de productenFabrikant van transformatoren

transformator-onderneming met olieonderdompeling

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,


Melong.Meest recente model van olie ondergedompelde transformatorAcht vereisten



De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

VerpakkingsstrategieDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen,Melong.Hoe de elektrische transformator te selecteren, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Melong.Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur enz.

Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Bauska.adviserennieuws
Bauska.Laatste nieuws